About

 
 

Hei!

Så kjekt at du titter innom!

Vi er en familie utenfor Bergen som driver et lite oppdrett av Goldendoodle. Vi har drevet med hunder fra før vi skrev 2000 i kalenderen. Etter mange år med mye hår i suppa og midt i smørøyet, bestemte vi oss for å satse på hunder med mindre røyting og større variasjon i arv. Mer om akkurat det et annet sted her inne. Her(legg inn link)

Hundene er våre beste venner, og de lever med oss i alt vi gjør. De er en stor glede for oss i hverdagen, og vi slutter aldri å forundre oss over hvor kloke og elskverdige de er!! De elsker oss ubetinget hver eneste dag, til tross for hvor dumme og ufølsomme vi menneskene kan være noen ganger. I tøffe tider har disse våre venner vært til uvurderlig hjelp og trøst.

Den gleden og det fellesskapet som vi selv opplever hver dag sammen med våre hunder, ønsker vi å dele med andre familier. 

Målet for oss er friske og harmoniske hunder som har lett for å lære og som er lett å lede. For hele familien.

Vårt hovedfokus er å gi våre valper den beste starten i livet her hjemme hos oss. Her får de oppleve et harmonisk hjem med akkurat passe mye kos og lek. Valpene får møte andre snille hunder som leker sammen med dem og som sammen med valpe-mammaen og oss, hjelper til med oppdragelsen. Sånn lærer de seg mange dialekter av det viktige språket som de trenger for å lykkes ute i den store hundeverdenen.