Kjærlig omsorg.

Hvert kull og hver valp blir spesielt tatt vare på og gitt masse kos og stimulering. Det innebærer mange søvnløse netter med omsorg for både valper og mor. Vi tar ikke lett på det å oppdrette sunne og friske hunder. Vårt ønske om kvalitet styrer alle våre valg fordi vi vet at det er det beste både for våre hunder og din fremtidige valp.

Hos Teddy Doddles Delight ønsker vi alltid å ha din valps emosjonelle, fysiske og mentale helse i fokus. Våre valper er født og oppvokst hjemme hos oss i sentrum av det som skjer i familien.  Denne nærheten gjør at vi hele tiden kan følge opp både mor og valper på en spesiell måte

Helse og Gemytt

Alle valpene blir undersøkt av veterinær der de får sin første vaksine, microchip og helseattest.  De får også ormekur regelmessig fra de er 2 uker gamle.  Når de er 8-9 uker og klare til å reise til sitt nye hjem, så har de mottatt i alt 4 ormekurer.  Vi temperament-tester alle våre valper sånn at vi på beste måte kan velge den helt riktige valpen til deg.

For oss er helse og helsesjekk mere enn en liten tur til veterinæren.  Alle våre avlshunder gjennomgår en komplett helsesjekk som inkluderer røntgen av hofte og albue, øyelysing, patellasjekk, hjertesjekk og en grundig gentesting av inntil 160 genetiske arvelige sykdommer. Kun de hundene som består alle disse testene blir brukt i avl.

 

TDD Pionnelek.jpg

For oss er helse og helsesjekk mere enn en liten tur til veterinæren.

Relasjon

Forholdet mellom oppdretter og valpe-familie er et langtidsforhold.

Vi ønsker å bli godt kjent med deg gjennom den prosessen det er å reservere en valp. Denne prosessen innebærer et søknadskjema, telefonsamtaler, og kontakt i tiden før valpefødsel. Når valpene er født, er du velkommen til å komme på besøk. Du vil også få valpe bilder og oppdateringer av den spennende utviklingen som skjer i valpekassa.

Når det er tid for å hente valpen, så er du velkommen til å komme hjem til oss. Om avstanden ikke gjør dette mulig, så møter vi deg gjerne på flyplassen. Da kan du ta med deg valpen hjem inne i kabinen. Da er det viktig at du har med deg en godkjent hundebag og har bestilt en returbillett med «dog in cabin»